olahorheNakon izlaska albuma u elektronskoj formi za etiketu Exit label, prvi album grupe Ola Horhe istoimenog naziva od sada će biti dostupan i na vinilu. Album je snimljen u beogradskom studiju Digimedia, a producent je Boris Mladenović.U formi vinila, album izlazi za izdavačku kuću Odličan Hrčak iz Beograda.


Pored vinila, Ola Horhe predstavlja i svoj treći singl sa debitantskog albuma za numeru “Hotel Moscow”. Spot je uradio Dragan Đokić ispred Studija Baranda iz Splita.

Na promotivnom koncertu u KC Gradu, Ola Horhe će nastupiti u proširenom sastavu jer se grupi pridružuje pijanistkinja Sonja Lončar sa još dva sintisajzera. Promotivne cene vinila na koncertu, pesme sa prvog albuma i nove pesme su deo onoga što očekuje posetioce u subotu 29. Oktobra sa početkom u 23 h u KC Gradu, Braće Krsmanović 4.


OLA HORHE je elektro-akustički sastav iz Beograda nastao krajem 2007 godine. Već prvi njihov nastup je proglašen koncertom godine od strane publike web magazina Popboks, a sledeće godine, kritičari istog magazina proglašavaju ih najboljim novim bendom. Do sada su održali više uspešnih koncerata u celom regionu kao i na festivalima Mikser, BELEF, Filmski festival Palić, Refract, EXIT, Magdalena, NU YU, itd.


U narednom periodu očekuju ih koncerti u Makedoniji, Sloveniji i Austriji.


Kontakt:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ola-Horhe/facebook


Video:

Spot 1

Spot 2

Spot 3


Karte: 350 pre ponoći, 450 posle

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tel/fax: +381.11.3282370

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..