iarkeU petak, 9. septembra u Atrijumu Pozorišnog kluba, od 22h održaće se veče pod nazivom LOUD NIGHT, kada će na sceni „Zelenog zvona“ nastupiti zrenjaninski bendovi „Šišarke“ i „Empathy“, koji će ovom prilikom ugostiti novosadski sastav „Osmi dan“.
Ovo je prvi put da ova tri benda nastupaju zajedno, stoga se može očekivati nesvakidašnje veče, okarakterisano najvećim hitovima pop i rock scene, kao i autorskih pesama ovih bendova.

Empathy:
Nastup ove četvorke, i ovoga puta biće u znaku prepoznatljivih hitova najvećih svetskih zvezda poput Eric Clapton, Pink Floyd, The Cult, Kings of Leon, The Subways, ali i autorskih pesama upravo grupe Empathy.

Šišarke:

Bend “Šišarke“ postoji od 2003. godine i u poslednjih nekoliko meseci završava svoj prvi album koji bi mogao da se nađe u prodaji sredinom sledeće godine. Bend izvodi alternativni rock sa primesama nu metal zvuka koji su pridobili slušajući bendove poput Black Sabbath, ACDC, ali i Linkin Park i Limp Bizkit. Njihov zvuk karakterišu jaki gitarski rifovi pomešani sa elektronskim ritmovima, klavijaturama, raznim semplovima i  tekstovima koji opisuju današnje stanje mladih ljudi i ljubavi koje uvek nedostaje.

Osmi dan:

Momci „osmog dana“ izvešće najveće hitove koji su tokom prethodnih decenija obeležili svetsku rock'n'roll scenu. Na repertoaru su Depeche Mode, Rammstein, Metallica, U2, Duran Duran, Simple Minds, Prodigy, Bodyrockers, David Bowie, Beastie Boys, Blur, Gorillaz, Chemical Brothers, Massive Attack, Rage Against The Machine, Limp Bizkit...
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..