botr_kud_idijoti2. septembra u bastu KSTa dolaze miljenici beogradske publike, legendarni Kud Idijoti. Na ovom mestu pre 4 godine je grupa imala spektakularan i skoro rasprodat koncert, pa je razumljiva zelja benda da ponovo naprave veliki open air nastup u ovom prostoru.Pioniri punkroka i dalje zare i pale gde god se pojave, tako da i dalje drze epitet jednog od najboljih koncertnih bendova na ex-YU prostorima. Slogan koji ih prati vec decenijama * Kud Idijoti tu i mi * i dalje vazi za njihove fanove koji su neretko spremni da predju veliki put da bi ih opet videli.

 

Ova cetvorka iz Pule za sledecu godinu sprema veliku turneju povodom 3 decenije postojanja, sto je podatak kojim malo koja grupa moze da se pohvali. Njihove pesme i tekstovi i dalje zvuce sveze i aktuelno, pa je onda lako shvatiti zasto na njihovim koncertima uvek ima i dosta mlade publike. Pesme od Bandiera Rossa i Bella Cao, preko Za tebe  i Hocemo cenzuru, do Minijature i Kad sunce opet zadje, koje publika uvek odusevljeno i horski peva, .su samo od neke od mnogih koje ce cuti svi oni koji dodju na koncert.

Intimni ambijent baste, pracen odlicnom binom, ozvucenjem i rasvetom, kao i cinjenica da Idijoti uvek sviraju bar 2 sata, je dovoljna garancija za uspesan i nezaboravan dogadjaj.
Koncert je najavljen za 22.30h, a ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se naci na blagajni Doma omladine, Felix shopu i klubu KST.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..