noc-knjige120Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi organizovaće 11. juna od 18 časova do ponoći „Noć knjige –  Your LMX moment“. Prošle godine ova kulturna manifestacija održana je u Beogradu a ove godine, zbog izuzetne posećenosti prethodne „Noći knjige“, odvijaće se i u knjižarama Delfi u Nišu i Novom Sadu.

Organizatori manifestacije „Noć knjige“, pod sloganom Budni uz knjigu, želeli su da utiču na popularizaciju kulture čitanja u Srbiji, okupljajući sve najveće srpske izdavače na jednom mestu, i da omoguće svim čitaocima da kupuju svoje omiljene naslove po cenama nižim od 30 do 70 odsto.

Svi naslovi koji će te večeri u knjižarama Delfi biti na popustu moći će pod istim uslovima i u isto vreme da se kupe i preko sajta www.delfi.rs (kliknite ovde da pogledate spisak naslova koji će biti na popustu).

Svi kupci u knjižarama Delfi uz kupljenu knjigu dobiće na poklon: najnoviju kozmetiku za muškarce Right Guard, žensku kozmetiku Golden Rose, nakit iz poslednje kolekcije Blue Rose, novi Fitness Nestle med i bademi. Kupci iz Beograda dobiće na poklon ulaznice za beogradska pozorišta i besplatne termine za kuglanje u Koloseju.

Tokom „Noći knjige“, samo u knjižari Delfi SKC, u pretprodaji će se naći DVD izdanja velikih filmskih hitova – film Roba Maršala „Devet“ (Nine) kao i DVD izdanje filma ovogodišnjeg dobitnika šest Oskara, „Katanac za bol“ (The Hurt Locker).

Tokom večeri posetioci će slušati muziku poznatih di-džejeva, a imaće priliku i da degustiraju peciva novog austrijskog brenda Roggenart i da uživaju u ledenoj kafi Chino.

Kupovinom kompleta koji preporučuje magazin „Grazia“ dobijate na poklon „Glam up“ novčanik. Ukoliko kupite tri dečje knjige „Taramount“ vam poklanja ulaznice za premijeru filma „Priča o igračkama 3“.

U svakoj od knjižara domaćini večeri biće poznate ličnosti – Suzana Mančić, Sanja Marinković i Voja Nedeljković, kao i specijalni gosti iz sveta književnosti, muzike, glume i novinarstva.

Prijatelj „Noći knjige“ je Eurobank EFG, koja će ovom prilikom predstaviti svoju humanitarnu karticu „Veliko srce“.

Lokacije:

Beograd: Delfi knjižare
- SKC, Kralja Milana 48
- Makedonska 12
- Terazije 38
- Bulevar kralja Aleksandra 146
- Bulevar kralja Aleksandra 92 – knjižara “Kod Vuka”

Novi Sad: Delfi knjižara
Kralja Aleksandra 3

Niš: Delfi knjižara
TC Kalča

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..