Admiral Books je ove godine objavio 22 izdanja koje predstavlja na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu. Ne računajući potpisivanje knjiga svoijih autora, Admiral Books će održati samo jednu promociju na svom štandu. U subotu, 26. oktobra, na dan kada se obeležava 132 godišnjica obračuna kod OK korala, TAČNO U PODNE, na štandu Admiral Books-a održaće se promocija knjige "DOK HOLIDEJ - Porodični portret" na kojoj će govoriti Marko Fančović, Goran Skrobonja, prevodilac knjige i Zoran Rapajić, izdavač, obučeni i maskirani kao Dok Holiidej i braća Erp.

 

Knjiga "DOK HOLIDEJ - Porodični portret" je najsveobuhvatnija biografija Dok Holideja koju je napisala njegova rođaka a u Americi objavio University of Oklahoma Press. (Vidi prilog tj, PRESS).

 

Gost Admiral Books-a, Marko Fančović, novinar iz Zagreba, je stručnjak za "Erpologiju", tj. največi poznavalac te tematike u regionu i šire. Marko je živeo u Beogradu, ovde završio Zemunsku gimnaziju, Pravni fakultet a onda i London School of Journalism.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..