Bella-Napoli1Restoran Bella Napoli, nalazi se u srcu starog dela Zemuna, pored Dunava, pedeset metara od poznatog šetališta Zemunski kej u komfornom i porodičnom ambijentu, predstavljamo Vam mogućnost da uživate u carstvu koje nudi nadaleko čuvena italijanska kuhinja. Oni koji vole toplu, romantičnu atmosferu, zavoleće ovaj italijanski restoran. Udobna mesta za…

Restoran Bella Napoli, nalazi se u srcu starog dela Zemuna, pored Dunava, pedeset metara od poznatog šetališta Zemunski kej u komfornom i porodičnom ambijentu, predstavljamo Vam mogućnost da uživate u carstvu koje nudi nadaleko čuvena italijanska kuhinja.

Oni koji vole toplu, romantičnu atmosferu, zavoleće ovaj italijanski restoran. Udobna mesta za sedenje, interesantni, nesvakidašnji detalji u enterijeru. Blizina reke učiniće da se osećate opušteno i zadovoljno. Restoran ima prelepu letnju baštu, sa puno cveća naravno neizbežnu fontanu što će vas podsetiti da ste na trenutak dospeli na neki od italijanskih trgova.

Mnogo pažnje i ljubavi u odabiru namirnica, priprema jela po tradicionalnim receptima. U ovom restoranu očekuje vas veliki izbor vina.  Brzo ćete primetiti koliko je osoblje  posvećeno a to će sasvim sigurno učiniti da ponovo poželite da svratite u ovaj beogradski restoran pod imenom Bella Napolli.

Svakog petka od 20:30h do 23:30h u autentičnoj i najromantičnijoj letnjoj bašti u ovog  italijanskog restorana,  uz večeru možete slušati zvuke žive akustične muzike prelepih mediteranski pesama.

Radno vreme: 12:00 – 24:00, restoran ne radi ponedeljkom

Adresa: Zmaj Jovina 35, Zemun

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..