kakojojpolazizarukomCinefest i modna kuća P... S... Fashion obradovaće pripadnice lepšeg pola uoči premijere filma „Ne znam kako joj polazi za rukom“ (I Don’t Know How She Does It) koja je zakazana za 20. oktobar u bioskopu Kolosej Multiplex.

Posetite od subote, 15. oktobra prodajne objekte P... S... Fashion-a u Knez Mihailovoj 23 i 40 i TC Ušće i osvojite karte za premijeru ove komedije u kojoj glavnu ulogu tumači Sara Dzesika Parker.

Film je baziran na istoimenom romanu Alison Pirson (Ne znam kako joj polazi za rukom, izdavač Laguna) i prati zivot Kejt Redi koja tokom dana radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka i srećno udata zena za arhitektu Ričarda koji je ostao bez posla. Balans izmedju poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt će nekako uspeti da održi uz veliku podrsku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže izmedju porodice i karijere. Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke i žene na kojoj stoji: napiši izveštaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, pokupi stvari sa hemijskog čisćenja, plati račune, ispravi opuštenu karlicu, nadji vremena za seks.

U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ricard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti…

Pored Sare Dzesike Parker u filmu igraju Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivia Man. Reditelj filma je Daglas Mekgrat (Infamous, Emma).

Trejler mozete pogledati preko linka: OVDE

„Ne znam kako joj polazi za rukom“ od 20. oktobra ce biti na repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Dom sindikata i Arena u Novom Sadu.
<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..