Kompanija MasterCard, sponzor Sarajevo Film Festivala,pripremila je brojna iznenađenja za svoje korisnike, ljubitelje filma - Sarajevo, 12. avgust 2016. godine–Sarajevo Film Festival, najznačajnija filmska manifestacija u Bosni i Hercegovini, počinje večeras uz prisustvo filmskih stvaralaca i zvezda, a ova smotra uspešnih ostvarenja trajaće do 20. avgusta. Kompanija Mastercard, Zlatni sponzor ovogodišnjeg 22. izdanja Festivala, pripremila je sjajna iznenađenja za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu učinila zaista neprocenjivim.

Tokom trajanja Festivala, svi korisnici Mastercard i Maestro kartica koji svojim karticama budu plaćali ulaznice, moći će to da urade na posebnom Mastercard štandu, bez čekanja u redovima. Takođe, svakog dana u Festival kafeu održavaće se happyhourizmeđu 18 i 20 časova, a u tom periodu uz svaki račun plaćen ovim karticama korisnici dobijaju na poklon slatku poslasticu. Pored toga, Mastercard i Maestro kartice obezbeđuju i besplatnu taksi vožnju u posebno obeleženim Mastercard vozilima koja će kružiti gradom tokom trajanja Festivala.

Amir Trokić, AccountManager u kompaniji Mastercard za tržište Bosne i Hercegovine, rekao je: „Mi u kompaniji Mastercard verujemo dasu iskustva veoma bitna i zato imamo za cilj da svojim korisnicima svakodnevno pružamoneprocenjive i nezaboravne trenutke. Nadam se da će korisnici naših kartica uživati u iznenađenjima koja smo im pripremili, a svim ljubiteljima filma želim da uživaju u festivalskim danima pred nama.“

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..