Od reditelja Mamurluk trilogije stiže nova akciona komedija koju ćete poželeti da pogledate više puta! Muški provod uz najnovije ostvarenje reditelja Toda Filipsa, ,,Psi rata“ održaće se u četvrtak, 18. avgusta u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova. Pripadnike jačeg pola koji se odluče da sa drugarima pogledaju ovo ostvarenje u okviru Men`s night događaja, očekuje na poklon magazin Vrele Gume uz svaku kupljenu ulaznicu, dok najsrećnije ćemo obradovati sa Adidas poklon setom kozmetike.

“Psi rata” je akciona komedija rađena po neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Dejvidu Pakouzu i Efraimu Diveroliju koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružijem saveznika u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem. Ovaj put će završiti tako što su optuženi za prevaru. Glumačku ekipu predvode Džona Hil i Majls Teler, koji će vam izmamiti suze na oči, a društvo im prave i Ana de Armas, Bredli Kuper, Beri Livingston i mnogi drugi.

Karte za Men`s night i projekciju filma „Psi rata“ su od danas u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs. 

Trejler za film pogledajte na sledećem linku: OVDE

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..