Friendly HR tim je vodeći organizator projekta "Na koji ćeš faks?", najvećeg virtuelnog sajma obrazovanja u Srbiji, koji će trajati neprekidno od 12. marta do 1. oktobra 2021. godine. Svesni smo da su visokoškolske ustanove, zbog trenutnog stanja i nemogućnosti održavanja uobičajenih promotivnih događaja, sprečene da se adekvatno predstave maturantima srednjih škola i njihovim roditeljima, stoga je projekat "Na koji ćeš faks?" nastao kao rešenje tog problema.

Cilj projekta je da dopremo do svih učenika i njihovih roditelja, bez obzira na njihovo mesto boravišta. Pristup za sve učesnike je potpuno besplatan i registracija nije neophodna.

Sajam možete posetiti putem linka >>

Svesni smo da zbog trenutnog stanja i nemogućnosti održavanja uobičajenih sajmova, otvorenih vrata i prezentacija u školama, visokoškolske ustanove su sprečene da se adekvatno predstave maturantima srednjih škola. Cilj projekta je da dopremo do što većeg broja maturanata iz cele Srbije, nezavisno od njihovog mesta stanovanja, i da im damo priliku da se adekvatno informišu o mogućnostima za njihovo dalje školovanje.

Pristup za sve posetioce je potpuno besplatan i registracija nije neophodna. Sajmu se pristupa putem linka sa mobilnog ili računara, a jedino je potrebna internet konekcija. Svi posetioci će moći da se informišu o uslovima upisa, studijskim programima i direktno komuniciraju sa predstavnicima visokoškolskih ustanova.


<<  Decembar 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..