Udruženje studenata elektrotehnike Evrope Lokalni Komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad) organizuje po sedmi put Soft Skills Academy, seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština, za sve studente kako fakulteta tako i viših škola, sa teritorije grada Novog Sada. Ovogodišnja Akademija će se održati 15–16. i 22–23. maja prvi put u online formatu. Koncept seminara je takav da će učesnici imati mogućnost pohađanja mnogobrojnih radionica i predavanja na temu “Motivacija i samopouzdanje”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou.

Studenti će imati priliku da kroz interaktivne radionice usavrše svoje meke veštine vezane za motivaciju koju ne bi samo primenjivali tokom studentskih dana i ispitnih rokova, već i tokom svakodnevnih aktivnosti, kao i da savladaju veštine komunikacije, radeći na sopstvenom samopouzdanju.

Prijave za Soft Skills Academy biće otvorene za sve studente od 20.04. do 05.05. 

Planirano je 30 polaznika ovog seminara koji će biti odabrani, od svih prijavljenih kandidata, na osnovu motivacionog pisma, dosadašnjeg iskustva i godine studija. Radionice i predavanja će učesnicima Akademije držati kako sertifikovani EESTEC treneri, tako i predavači koji već godinama vrše prenos znanja studentima na temu istih.

Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno pohađali ovaj seminar.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..