the-tube-2013Za zabavu na dočeku nove 2013. godine u klubu “The Tube“ na žurki “Samo komercijla i još po nešto“ pobrinuće se maheri dobrog provoda i fanki disko haus tonova Oysha i Peppe, dok će za reprizu nastupiti detrotiska legenda DJ Rolando.

 

Peppe, jedan od začetnika disko fanki scene kod nas, i sve popularniji Oysha, svoj nastup počinju u već 22 sata. Gosti će uz “komercijlane, ali i uz neke zvuke koji to nisu”, moći da uživaju u praznično dekorisanom klubu, a pred samu ponoć će se organizovati i ispraćaj stare godine uz tradicionalno odbrojavanje.

Naravno spremljena su i brojna druga iznenađenja, koja to ne bi bila kad bi ih sad otkrili. Za reprizu nezaboravnu žurku garantuje legenda iz Detroita Rolando, autor višegodišnje himne dancefloor-ova mnogih svetskih klubova “Nights of the jaguar“.


Rolando je klasičan predstavnik “stare škole” iz Detroita. U svom setu kombinuje čikaški i detroitski zvuk, od hausa preko tehna, ne ostavljajući ni jedan podijum ravnodušnim, u šta će moći da se uvere i gosti kluba “The Tube” 1. januara.

 

Ulaz na doček Nove Godine, uz piće dobrodšlice, stoji 1.000 dinara, dok će karta za reprizu koštati 500 dinara.

 

Sve dodatne informacije i rezervacije na:
062 82 39 901 i 064 21 25 794.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..