Obojeni-program_011Pred velike promotivne koncerte koje će održati u Novom Sadu 12. i u Beogradu 13. oktobra, Obojeni program je predstavio spot za treći singl sa aktuelnog izdanja ,,Kako to misliš:mi?” (Odličan hrčak / Exit Label, 2012.)!

Spot za pesmu ,,Svaka definicija gubitak je slobode”  predstavlja članove benda u situacijama u  kojim su se tokom godine najčešće i nalazili – na putu, u društvu prijatelja i saradnika, na festivalskim nastupima na kojima su promovisali album ,,Kako to misliš:mi?”,  jedno od najzapaženijih i najslušanijih domaćih izdanja objavljenih ove godine.


Novi spot kultnog Obojenog programa možete pogledati OVDE odnosno preuzeti za emitovanje na sledećem linku OVDE

Podsećamo da je novosadski koncert najavljen za 12. oktobar i novootvoreni klub The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5), a beogradski za 13. oktobar u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Kao specijalni gosti na oba koncerta nastupiće grupe Straight Mickey and the Boyz i 16 osam 23.


Ulaznice su dostupne: 
- za novosadski koncert 12. oktobra po ceni od 500 dinara (prodajna mesta: Eventim, Gigstix);
- za beogradski koncert 13. oktobra po ceni od 600 dinara (prodajna mesta: Eventim, kafe Šikarica-Skadarska 22, Pinball Wizard Records - TC Eurocentar).

<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..