Pozivamo vas da u sredu 10. oktobra u 21 čas, u SUPERMARKET-u budete naši gosti na druženju koje organizujemo povodom dve godine rada Ustanove kulture PAROBROD. Za samo dve godine PAROBROD je uveliko prerastao okvire opštinske institucije kulture i postao jedna od ključnih kulturnih tačaka u Beogradu.

Preko 500 programa koje smo do sada realizovali stavili su nas na čelo beogradske kulturne scene. Muzički, dramski, likovni programi, kreativne radionice, besplatni kursevi kao i aktivno učeće u socijalnoj i kulturnoj politici, opštine i grada, ali i intenzivna međunarodna saradnja, pokazuju već treću sezonu da je PAROBROD hrabro preuzeo ulogu važnog činioca u kulturnom životu.

U sredu ćemo u SUPERMARKETU predstaviti i portfolio PAROBRODA u prethodne dve sezone i najaviti programe koji su pred nama.

SUPERMARKET se nalazi u Višnjićevoj 8-10 i ustupio nam je svoj prostor i time se stavio na listu prijatelja čije kapacitete koristimo dok traje rekonstrukcija naše matične zgrade Prvog dunavskog parobrodarskog društva u Kapetan Mišinoj na Dorćolu.

Radujemo se skorom susretu i godinama koje su pred nama.
<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..