metalikaZbog predstojeceg koncerata Metalike na Uscu, 8.maja, Jelen Lajv i Arena Beograd vas obavestavaju o izmenama rezima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11h - 04h sledećeg dana.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Tresnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretace se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Tresnjin cvet.

Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretace se sledecom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most - Milentija Popovica - interna saobracajnica - Vladimira Popovica - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristice redovnu trasu.

Clanovi benda Metallica u Beograd stizu na dan koncerta i ovo ce biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvecenoj “Black albumu“. Iako spadaju u jedne od najvecih svetskih zvezda, Dzejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobicajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih clanova tehnickog tima. Na meniju clanova Metallice naci ce se razlicite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, spagete kao i velike kolicine svezeg voca i povrca. Na listi zahteva su i energetska pica bez secera, voda i sokovi hladjeni na sobnoj teperaturi, koja ce se nalaziti na sceni.

Kao sto je ranije saopsteno, ulaznica za fan pit i tribine vise nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA za parter po ceni od 3300 dinara.

Jelen Live i Arena Beograd pobrinuce se da i u slucaju loseg vremena i kise, koncert prodje u najboljem redu. Bina ce biti pokrivena, specijalna cirada bice postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato a bice nabavljene i pumpe koje ce istiskivati vodu i kabanice za tehnicko osoblje.

Kao sto je vec ranije javljeno, o izgradnji privremenog “naselja” i kompletnoj organizaciji koncerta, bice angazovano 1000 ljudi. Ulazi se otvaraju od 16h a predgrupe – Gojira i Machine Head, izlaze na scenu od 18.30h.

Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a.

Ulaznice mogu da se kupe na sledecim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Usce” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..