40_TechniquesNa gitarskom edukativnom web sajtu GuitarMasterClass.net od 3. maja je objavljena kompozicija i potpuno besplatna lekcija pod nazivom "40 Techniques Solo" instruktora gitare Siniše Cekića. Lekcija je dobila posebno istaknuto mesto na glavnoj stranici portala i mozete je pogledati ovde : OVDE

Da li možete da zamislite savršen gitarski solo? I više od toga, zamislite sve ili skoro sve gitarske tehnike, od najednostavnijih, početničkih do onih najsloženijih egzotičnih - sve zastupljene u originalno komponovanoj kompoziciji. Sada zamislite savršenu gitarsku lekciju koja je potpuno besplatna! Učeći da svirate ovu kompoziciju, vi zapravo savlađujete 40 solo gitarskih tehnika. Takva gitarska lekcija je upravo objavljena na jednom od najpoznatijih svetskih sajtova za učenje gitare - Guitar Master Class. Za ovu kompoziciju, lekciju i korake savladavanja 40 tehnika je zasluzan instruktor gitare Siniša Cekić u saradnji sa GMC timom. Ova korisna lekcija omogućava onima koji žele da usavrše svoje sviranje na gitari, da, dok uživaju u originalnoj Cekićevoj kompoziciji, savladaju, korak po korak, tehnike solo sviranja.


Guitar Master Class ima bogatu arhivu gitarskih lekcija koja broji preko 2700 lekcija raznih žanrova i stilova, počev od country, blues, rock pa do metala i egzoticnih stilova... Svakog dana GMC instruktori kreiraju nove lekcije, vode personalizovane mentorske programe za članove sajta, ocenjuju njihove video snimke pravljene tokom savladavanja lekcija, iniciraju aktivne audio i video kolaboracije sa drugim instruktorima i studentima u kojima zajedno komponuju pesme, odgovaraju na sva studentska pitanja i nedoumice - vodeći ih korak po korak na njihovom gitarskom putovanju ka cilju koji su studenti sebi odredili. Prijateljska atmosfera na GMC forumu, svakodnevni bogati i raznovrsni kontakti su ono što čini učenje zabavnim i donosi muzičke rezultate. Gitarska edukacija na sajtu Guitar Master Class je namenjena svim nivoima, od početnih do najsloženijih.

Bez obzira koliko ste sada vešti na gitari, za početak pokušajte samo da zamislite sebe kao mnogo boljeg gitaristu nego što to već jeste!
<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..