Skin_1_bSkunk Anansie 28.juna prvi put nastupa u Beogradu, u bašti SKC-a. Nakon osam godina pause, Skunk Anansie su se ponovo okupili krajem prošle godine na zahtev mnogobrojne publike širom sveta i odlučili da naprave re-union turneju, koja obuhvata i naše krajeve.

 

Skin i Skunk Anansie su nedavno u Zagrebu, po rečima publike i medija,održali jedan od najboljih koncerata svih vremena. Skin je toliko bila oduševljena publikom da je umalo izazvala incident skočivši sa razglasa u publiku, zatim sa mix pulta skočila ponovo u publiku i napravila i više nego dobru atmosferu. Koncert je trajao skoro dva sata .

Skin je izjavila da očekuje još bolji koncert u Beogradu, jer zna da naša publika željno isčekuje ovaj koncert. Takođe su spremili i dodatnu set listu, koja će obuhvatiti i hitove koji nikada uživo nisu izvodili.

Bend u Beograd dolazi dan pre koncerta kako bi mogli da vide znamenitosti grada i da “provere” njegov noćni život. Takođe, bend ostaje i dan posle koncerta u Beogradu gde će snimiti spot za pesmu ,,My Ugly Boy”, tako da su očekivanja Skin i članova benda Skunk Anansie ogromna što se tiče predstojećeg gostovanja i nastupa u Beogradu.

Pored toga bend će u Beogradu sa sobom povesti oko 20-ak tehničara i kamion opreme, kako bi sve bilo na najvećem i najboljem nivou što se tiče tehnike. Tehnička rider lista je jedna od najzahtevnijih koje smo dobili do sada , samim tim očekujemo pravi spektakl, ogromnu binu, ogromnu količinu decibela i pravi light show.

Poslali su ketering listu na više od 8.stranica koju promoter mora da ispuni, tu se nalaze: kvalitetna vina, kvalitno pivo, kvalitetno crno pivo, žvakaće gume, vegetarijanska predjela, japanski čaj/zeleni čaj, energetska pića itd.

Cena karata je  i dalje 2.000 rsd. Karte možete kupiti  na  blagajni SKC-a i Doma Omladine, širom zemlje putem Eventima. 


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..