Teaser_A_ok_lowresObaveštavamo vas da je objavljen kompletan muzički program festivala elektronske muzike Summer3p koji se održava od 22. do 25. jula na jedinstvenoj lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću. Prvog dana festivala, u četvrtak, 22. jula, nastupiće Izhevski, Jarle Braathen, Phantom i Mystique.

Ruski DJ Dimitriy Pushkarev, poznatiji kao Izhevski je svoju DJ karijeru započeo u moskovskom Mix clubu i na talasima Deepmix Moscow Radija. Danas redovno radi u moskovskim klubovima kao što su Shanti, Paparazzi Bar, Propaganda i mnogim drugim.
U poslednje tri godine, Izhevski je puštao muziku po celoj Rusiji, Evropi i Južnoj Americi.  

(http://www.myspace.com/izhevskidima)


Norveški DJ Jarle Braathen a.k.a. Dj Bobtraxx and Zauberfluten je počeo da se bavi DJ-ingom krajem 80-ih i početkom 90-ih sa samo 15 godina i od tada je nastupao u svim bitnijim klubovima u Oslu, organizovao žurke i sarađivao sa DJ-evima iz celog sveta. Nakon gostovanja na Ibizi gde se odazvao na poziv Geeja Moora (Gee Moore), Braathen je razvio poseban stil kroz mešavinu chill/disco, baleric/house i electro/tech elemenata.

(http://www.myspace.com/djbobtraxx)


Drugog dana Festivala, u petak, 23. jula, nastupaju Soul Of Man, DJ Pips i James Allardyce.

Justin Rushmore a.k.a. Soul of Man je jedan od pionira dance scene i jedan od pokretača etikete Finger Lickin' Records. Svoju reputaciju u DJ-ingu stekao je energičnim setovima koji se oslanjaju na funk, techno, electro i house. Do sada je gostovao na svim značajnijim festivalima koji okupljaju DJ-eve iz celog sveta - na Ibizi, u Londonu, Amsterdamu, Sankt Peterburgu, Budimpešti...
Vodio je radijske emisije na Kiss FM-u i Ministry of Sound Radiju, a uradio je i veliki broj mixeva na Radio One show programu Annie Nightingale, kao i mix za Annie Mac.  
U saradnji sa kolegom Jemom Panufnikom, pod zajedničkom etiketom Finger Lickin' Records, od 90-ih je snimio preko 50 izdanja pod imenom Soul of Man. Takođe, i remixe za Dub Pistols, Fluke, Dreadzone, Doug Lazy, James Taylor Quartet i mnoge druge.
Justin trenutno radi pod imenom Rushmore & Fiasco, pod kojim je uradio remix And The Beat Goes On za Cubric records.

(http://www.myspace.com/thesoulofman)


Trećeg dana Festivala, u subotu, 24. jula, nastupaju Egostereo, Ascaloon i Chrono.

Pod imenom Egostereo koje ukazuje na unutrašnje jedinstvo ove grupe, rade Sandrino Beesley i Danny Minkella.
Ime su izgradili izdanjima za Renaissance, Big Love i Audio Therapy stekavši priznanje od strane autoriteta kao što su Sasha, Paul Van Dyk, Tiesto, Digweed, Armin Van Buuren, Dave Seaman i drugi.
Studijski rad Egosterea odlikuje se visokim produkcijskim nivoom i žanrovskom raznolikošću koja tvori njihov prepoznatljiv stil.

(http://www.myspace.com/egostereo)


Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 25. jula, nastupaju Marko Milosavljević, Zero i Kibz b2b Dfndr.

DJ Marko Milosavljević je rođen u Trsteniku, a pored Marka Nastića i Dejana Milićevića, koje navodi kao svoje uzore, danas je jedan od trenutno najpopularnijih DJ-eva u Beogradu i Srbiji.
Do sada je nastupao na gotovo svim važnim festivalima u Srbiji i regionu, a pre dve godine je nastupao samostalno po Španiji. Marko Milosavljević je lejbl menadžer prve domaće i inostrano zapažene etikete Recon Warriors i njenih pod-izdavačkih kuća Recon Light i Traffica.
Svoj produkcijski prvenac beleži na kompilaciji B92 Belgrade Coffee Shop (2006), potom slede izdanja za holandske etikete Luxaflex i Shadowfax, kao i Jesus loved You, nakon čega se fokusira na produkcijski rad za matične etikete.
Na Radiju B92, zajedno sa Markom Nastićem, petkom kreira emisiju Music For Body & Soul, a deo je i DJ Burn tima, zajedno sa Dejanom Milićevićem.

(http://www.myspace.com/markomilosavljevic)


VJ podrška tokom celog Festivala biće Kids On Truth.

Više informacija o svim izvođačima možete pronaći na sajtu Festivala -  http://www.summer3p.org


Uskoro možete očekivati kompletnu satnicu Festivala.



***


U toku je pretprodaja karata za Summer3p festival.

Kompleti karata po ceni od 900 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (i online putem njihove zvanične internet prezentacije -  www.eventim.rs

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3pa, 22. jula, na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara.

Odlična elektronska muzika u autentičnom, prirodnom ambijentu na samoj obali Palićkog jezera, festival Summer3p čine impresivnim letnjim provodom pod otvorenim nebom.

Pored muzičkog programa, Summer3p će i ove godine biti i mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina i kampanja.

Posetioci će, takođe, imati priliku da uzmu učešće u umetničkim radionicama.

Ovogodišnji Summer3p održava se u znaku dve kampanje: Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić.

Dve fotografije snimljene na prošlogodišnjem Summer3p festivalu ušle su u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award, tako da se Summer3p festival našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao što su Isle Of Wight, Glastonbury, T In the Park, Sonisphere i Big Chill, kao jedini festival iz Srbije i regiona.

UK Festival Awards (www.festivalawards.com) je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). U pitanju je jedina dodela nagrada posvećena evropskoj festivalskoj industriji, a Summer3p se našao u finalu sa još 9 festivala i ukupno 30 fotografija. (Dve pomenute fotografije sa sedmog Summer3p festivala nalaze se u prilogu)

Summer3p  je nastao 2003. godine i tradicionalno se održava u vreme Festivala evropskog filma Palić. Nakon izmena u organizaciji, od 2005. godine, bogat program elektronske muzike, kao i ostali sadržaji na festivalu (brojne radionice, tribine i izložbe), privlače blizu 10.000 posetilaca svake godine.

Među izvođačima koji su do sada nastupili na Summer3pu, više je poznatih svetskih DJ-eva, izdvajamo samo neke: Matt Cantor (Freestylers), Chris Carter, James Allardyce, SCSI-9, Aril Brikha, Jody Wisternoff, Featurecast, Robert Babicz i mnogi drugi.

Uskoro možete očekivati više informacija o muzičkom programu i pratećim sadržajima.

Organizatori festivala su udruženje AŠC i Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice - FOKUS.

Posetite našu zvaničnu internet prezentaciju
http://www.summer3p.org


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..