U saradnji sa Ambasadom Švedske u Beogradu, dizajn inkubator Nova Iskra organizuje radioncu koju će voditi industrijski dizajner Samir Alj Failt, osnivač Design Lab Skärholmen u Stokholmu.Samir je jedan od osnivača Design Lab Skärholmen. Ova laboratorija je njegova baza, inspirisana uspomenama iz detinjstva u susedstvu Skärholmen, mestu gde je odrastao.

 

Radionica koju će voditi u Beogradu biće posvećena novom, inovativnom promišljanju koncepta “Beogradskog suvenira”, i pre svega je namenjena dizajnerima proizvoda, tekstila i upotrebnih predmeta, kao i grafičkim dizajnerima, ilustratorima ili drugim autorima koji bi želeli da prošire svoja znanja na polju dizajna predmeta.

 

Radionica će biti održana 29. i 30. juna u prostoru dizajn inkubatora, posebno u okviru modelarnice Nove Iskre koju svojim alatima sponzoriše kompanija Bosch.


Broj učesnika je ograničen na samo 12. Prijavni formular za radionicu može se preuzeti na adresi OVDE 

 

Tokom svog boravka u Beogradu kao gost dizajn inkubatora Nova Iskra, Samir Alj Failt će održati javno predavanje kao deo redovnog Otvorenog Dana NI, koje će biti održano u petak, 28. juna sa početkom u 17.30 h, kada će predstaviti svoj rad i aktivnosti njegovog edukativnog studija Designlab Skarholmen.

 

Ulaz na predavanje je slobodan.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..