dispatch_0204U Beogradu će od 1. do 17. novembra, u galeriji U10 i produkciji kolektiva Dis-patch, biti predstavljena beogradska verzija grupne izložbe koja je u junu realizovana u galeriji Neurotitan u Berlinu.

Kao i u okviru inicijalnog predstavljanja ovog projekta, autori će reagovati na fizički prostor U10, kreirajući specifično imerzivno vizuelno iskustvo. Izložba će se sastojati iz postojećih radova, onih izrađenih specijanoza ovu priliku, kao i intervencija u prostoru

Otvaranje izložbe EXIT THROUGHT THE GLORY HOLE: Perverznjakov vodič kroz beogradsko grafičko podzemlje zakazano je za četvrtak 1. novembar u 19 časova. Otvaranje će pratiti neformalni DJ program za koji će biti zaduženi Stevie Whisper Jr, Fat Kid Beny i Moodswinger. Printovi i radovi učesnika biće dostupni u improvizovanoj galerijskoj prodavnici kako na otvaranju, tako i tokom čitavog trajanja izložbe.

U prilogu vam šaljemo više informacija i fotografije za ilustraciju, a za sva dodatna pitanja molimo vas da nam se javite.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..