Slika-1Gadget Fest™ 2012, jedinstveni IT događaj sezone, danas je doživeo svoju premijeru u Beogradu, u Knez Mihailovoj- Galerija Progres, i time obradovao mnogobrojne ljubitelje HI-tech tehnologije.

Prisutnim gostima obratio se gospodin Vladimir Jelenković, direktor muzeja “Nikola Tesla”, koji je potom održao fantastično predavanje “Nikola Tesla- pionir daljinskog upravljanja i telekomunikacija” ističući važnost Teslinih ingenioznih izuma.  

Ova interaktivna manifestacija, edukativnog i zabavnog karaktera na jednom mestu okupila je najprestižnije izlagače i brendove- Samsung, Tehnomaniju ,Hyundai Electronics, iSTYLE, Computerland, BitSolutions, Microsystems, Player… Tokom tri dana festivala, posetioci  mogu da se upoznaju i da isprobaju neke od najnovijih gadgeta današnjice- pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, kao i mnoge gedžete i spravice sa kojom šira javnost još uvek nije upoznata, te da učestvuju u različitim takmičenjima i da osvoje vredne nagrade.

“Angry Birds” manija- najnovija Samsungova Smart TV tehnologija “Kontrola pokreta”, trenutno najpopularnija igrica na svetu, takmičarima  pruža nezaboravanu avanturu. Najboljih šest “Angry birds” igrača  Samsung vodi u London na veliko evropsko finale. Naranvo tu je i fotoaparat NX 1000, koji beleži sjajnu zabavu u Samsung zoni.

Samo korak dalje,  AIK Banka promoviše najnoviji hit u plaćanju- MasterCard PayPass platni stiker, kojim se svakodnevna plaćanja čine jednostavnijim, bržim i sigurnijim.
Sledeće što je iznenadilo posetioce je izlagač iSYLE sa pravim poslasticama za ljubitelje Apple gadgeta- iPod familija, među kojima izdavjamo premijerno predstavljanje iPod Touch-a, osmišljenog za vrhunsku zabavu.

Veliku pažnju, očekivano, privlači Tehnomanija-naš vodeći multibrend shop. Iz svoje široke ponude za Gadget Fest izdvojili su najatraktivnije tablete i Smart TV, koji pruža neverovatne mogućnosti pokretima telom.

Za sve one koji žele da saznaju još više, svakodnevno od 14h do 17h, organizatori su spremili Gadget Katedru, na kojoj učestvuju renomirani predavači i poznavaoci IT tehnologije i IT psihologije.

Drugi dan Gadget Fest-a (26. oktobar):

14h - Željko Milović, trener i koordinator prodaje
Tema: “Istorija gadget-a kroz Tehnomaniju”.
15h - Vladimir Leličanin -  Šef katedre za Web Dizajn i Multimediju, SAE Institut
Tema: “Sublime text2” - Tekstualni editor koji osvaja svet
16h- Prof.dr Stanko Crnobrnja
Tema: “40 godina 007 gadget-a!”
Nakon Gadget Katedre, kultni časopis Nin, predstavlja film “Još nešto za kraj”- biografija Steve-a Jobs-a
Kasno popodne i veče je rezervisano za zabavu- “Angry Birds”, “Belgrade TweetUP”, Computerland igrice i DJs Beat Maniacs na Red Bull stage-u.

ULAZ NA GADGET FEST JE BESPLATAN ZA SVE POSETIOCE!

Organizatori festivala su kompanije Oivivio i SuperStar WorldWide, uz podršku IT organizacije Pingvinko Networks.


Za više informacija posetite: www.gadgetfest.rs

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..