ozone1Pre gotovo mesec dana,autori domaceg SF filma OZONE (Branko Sujić i Mirko Milošević) , aplicirali su na platformi Kickstarter, ne bi li na taj nacin uspeli da prikupe novac potreban za post produkciju ovog filma. I tokom ovih mesec dana imali su preko 130 priloga (tzv. backera) i prikupili su blizu 6.500 $.

Njihov krajnji cilj je 8.000 $ i imaju jos samo 3 dana da dodju do cilja. A Kickstarter je koncipiran po principu "sve ili nista"

Zanimljivo je da je i dobitnik Oskara za film ''Inception'' - Paul Franklin podržao na Kickstarteru Ozone i na svom twitter nalogu pozvao ljude da pomognu ovaj projekat.

Tako da Vas molim da objavite u vašem mediju ovu informaciju i pozovete sve one koji su u mogucnosti da doprinesu ovom projektu. Po principu Kickstartera, svi oni koji daju prilog dobijaju i adekvatnu nagradu od Ozone ekipe.

o3one

Kickstarter omogućava kreativnim niskobudžetnim projektima da dođu do sredstava za realizaciju. Sudeći po temi, univerzalnosti priče i ideji samog projekta, autori se nadaju da će do 26. oktobra uspeti da prikupe potrebnih 8.000 dolara.

Više informacija o filmu Ozone i Kickstarter platformi saljem u prilogu, a za sve ostale informacije, slobodno me kontaktirajte.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..