Pošto je izložba „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani” produžena do 8. Oktobra, Agencija Sevent je odlučila da produži i trajanje kreativnih radionica. One su u saradnji sa Ateljeom Milene Čvorović – ArtyFashion Party tokom celog leta bile organizovane besplatno za posetioce izložbe, a biće nastavljene još i naredna tri vikenda.

Termin odžavanja radionica je sada subotom i nedeljom od 11.00 do 14.00 časova, a tema će ove nedelje biti "Maske". Deca će imati priliku da skulpturu sa izložbe koja im je bila najinteresantnija prikažu prvo kao crtež na kartonu, a zatim će uz pomoć predavača od tih crteža praviti maske.

"Mališani će ovog vikenda imati priliku da nauče kako se maske izrađuju, od kog materijala mogu da se prave i na koji način mogu da se ukrase. Sve što naprave moći će da ponesu kući, sačuvaju kao uspomenu sa izložbe, ali i iskoriste za neki naredni maskenbal" – rekla je Milena Čvorović.

Izložba je locirana na makiškoj strani Ade Ciganlije, a otvorena je svakog dana od 10-19h. Cena karte za sve posetioce je 300 dinara, porodična karta je 900 dinara, a za decu do 3 godine ulaz je besplatan.

Agencija Sevent postoji u Srbiji od 2007. godine. Nakon uspešno realizovanih događaja i saradnje sa vodećim kompanijama u Srbiji Sevent pravi partnersku firmu sa Adrenalinom. Godine 2011. osniva se Sevent International koji uspešno posluje na tržištu Srbije. Jedan od značajnijih događaja u organizaciji Sevent-a, do sada, bila je prošlogodišnja izložba Svet dinosaurusa, na beogradskom Ušću.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..