Likovni studio „Medijala“ otvara vrata i ove jeseni i poziva sve mlade ljude da uđu i istraže čudesni svet likovne umetnosti.  Umetnički studio “Medijala” već 13 godina okuplja mlade oko zajedničkih umetničkih akcija i projekata kao što su „Jer čovek je stvorenje s maskom…“, „O zmajevima i ljudima“, „Mozaik je među nama“, „Pakovanje - Nojeva barka“, „Mimesis“...


Edukativni program radionice se zasniva na nekoliko posebnih tematskih celina koje su prilagođene uzrastu i interesovanju učesnika. Tokom tromesečnog rada učesnici će imati interaktivni odnos sa instruktorima i ostalim radioničarima. Svaka interakcija predstavlja različite izazove i mogućnosti, zahtevajući od učesnika da razviju široku paletu veština, od tradicionalnog crtanja i mešanja boja do eksperimentalnih formi i timskog rada. 

Zbog specifičnosti rada u ateljeu predviđeno je da rad u radionici traje četiri sata jednom sedmično. Rad u kontinuitetu pruža mogućnost da učenici radionice dovrše započete radove ili da bez žurbe promišljaju zadate teme... Kreativne radionice su otvorene za sve mlade ljude, srednjoškolce i studente, koji žele da upoznaju svoje mogućnosti i talente, i da ih prikažu i pokažu (prvo sebi!) i drugima.
Voditelj radionice je likovni pedagog i slikar Goran Vuletić. Radionice se održavaju jednom nedeljno u ateljeu Umetničke radionice „Medijala“ na adresi Adolfa Singera 19, 24000 Subotica. Radionice su besplatne i odvijaju se na srpskom i mađarskom jeziku. Po završetku ciklusa organizuje se izložba radova polaznika radionice. Prijavite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 024/523566. Prijave traju do 1. oktobra 2012. godine.

Više o Medijali možete videti na sajtu: www.medijala.com
Pokrovitelj ove radionice je Fondacija “Danilo Kiš” Subotica.

 

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..