Nakon bezmalo sedam meseci natezanja, dogovaranja, zakazivanja, otkazivanja (4 bez ikakvog razloga i 1 s polurazlogom), konačno je sinoć pao definitivan dogovor da Magični Čiča iz Rija, poznat i pod raznim drugim pseudonimima kao što je Slikator ili Dragan Radović, održi izložbu svojih novijih radova u galeriji Gungula u prostorijama RO Kornet 20. jula u petak, u Drinčićevoj 24, u Beogradu. Od 8 uveče.

Iako prvobitno najavljivana izložba za dvorište RO Kornet, ipak će se održati unutra iz dva razloga. Prvi razlog je što je Radović najpre otkazao izložbu zbog velikih vrućina, pa pošto je umesto velikih vrućina naknadno najavljena kiša, izložba je posle dužih pregovora pomerena unutra (on, naime, veruje meterolozima, vračarama, astrolozima i bejbisiterkama), što je zaista šteta jer ćemo se po prijatnoj večeri gurati u zatvorenom prostoru, ali verujte da će se isplatiti jer makar neće biti previše vruće.

Iz nepoznatih razloga, ovaj umetnik koji za sobom ima sijaset samostalnih izložbi u glasovitim prostorima nije mnogo poznat javnosti, te vas molimo da prisustvujete ovom spektaklu i eventualno kupite neki od radova budući da će se kad bude završen koridor 10 svaki njegov potez četkicom meriti u milionima evra.

Pre toga možete posetiti njegove pseudosajtove, tipa:

http://radovicslikator.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/slikator/
http://www.fotothing.com/marre/photo/c4d238681a317c6a04b3c387f79b8658/



<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..