IMG_8198-2Modna dizajnerka Ines Jankovic koja je nedavno prikazala kolekciju za prolece /leto 2013, pod nazivom ''Otmena ironija'' upravo je završila lookbook za svoj brend INES Atelier, za koji je zaslužan beogradski fotograf  Miloš Nadaždin.


Iako se modnoj publici prvi put predstavila pre nesto više od godinu dana, modna dizajnerka Ines Jankovic, za kratko vreme je uspela da osvoji domacu modnu scenu. Njene revije se izdvajaju uvek zanimljivom scenografijom i smelim bojama. Inspiracija za kolekciju bila je poznata poljska slikarka prošlog veka, Tamara de Lempicka - njen život, umetnost i senzibilitet. Kolekcijom dominiraju prelepe, elegantne haljina u bojama korala, bele, bež, zelene. Pored haljina, kolekciju cine i brojne suknje, pantalone, košulje i sakoi.

Brend INES Atelier je mlad brend koji se uspešno proboja na domacem tržištu, a od jeseni je planiran plasman i u inostranstvu.
Modni brend INES atelier namenjen je elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera.  Njen stil je prepoznatljiv po osecaju ženstvene moci i samopouzdanja, bez odricanja udobnosti. Karakteristike po kojima se istice su forma, kroj i konture modela, neprolazna estetika i dodir bezvremenskog glamura. Dizajnerka Ines Jankovic´ školovala se u prestižnim italijanskim Univerzitetima, IED u Firenci i Rimu i Istituto Marangoni u Milanu. Trenutno živi i radi u Beogradu.

 

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..