mzpKulturni centar Grad objavljuje poziv za učešće na aprilskoj Modi za poneti. Svi zainteresovani koji žele da svoje najnovije kreacije predstave beogradskoj publici mogu se prijaviti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

+
Konkurs za plakate za naredne manifestacije Mode za poneti

Za potpunu prijavu potrebno je napisati par reči o radovima koje želite da predstavite i poslati par fotografija u nižoj rezoluciji. Rok za prijavljivanje je do 12. aprila.
Sledeća Moda za poneti će se održati 20, 21 i 22 aprila.

Konkurs za plakate za naredne manifestacije Mode za poneti

Kulturni centar Grad objavljuje konkurs za plakate koji će ilustrovati svaku narednu Modu za poneti. Predloge slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom “Plakat za Modu za poneti”. Želimo da naredni plakati budu hrabra, originalna, moderna rešenja koja će najavljivati ovaj popularni sajam domaćeg dizajna. Na kraju ciklusa Kc Grad će organizovati izložbu sa svim rešenjima koja su ušla u naš izbor. Za autore najuspešnijih resenja predvidjene su i novčane nagrade. Predloge slati kao jpg atacment u nižoj rezoluciji.
Za više informacija obratite se na istu adresu.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..