noc-reklamozdera-2011-plakaLjubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja pada u više od 50 zemalja sveta i obasjava sjajnim idejama preko 150 gradova.

Noć koja uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, Noć koja slavi svoj 30. rođendan. Mlada dovoljno da nas obraduje svojim novim idejama i programom i sazrela toliko da nam prikaže sve ono najbolje, od 1981. kada je nastala u Parizu, pa sve do danas. To je ta popularna LA NUIT DES PUBLIVORES - nama poznata kao NOĆ REKLAMOŽDERA.

Njen osnivač  je strastveni zaljubljenik u svet reklama Jean Marie Boursicot, pionir koji je danas vlasnik najveće  reklamoteke na svetu, koja nosi njegovo ime Jean Marie Boursicot i čuva preko pola miliona ovih kratkih reklamnih filmova.

SuperStar worldwide, kao organizator je ponosan na činjenicu  da je beogradska publika pokazala svoju zainteresovanost za ovu, tada još novu manifestaciju, od davne 1996. kada je bila prva beogradska noć. Devedesete su bile teške godine za internacionalne programe, pa je naredna Noć sačekala 2001. i od tada krenula redovno. Tokom svih ovih godina, postepeno iz Noći u Noć, Beograd je postao broj 1. grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je i krenula čuvena La Nuit Des Publivores, pre 30 god.

Ovaj uspeh pripada kosmopolitskom duhu Beograđana, koji cene svetsku ali istovremeno proveravaju i svoju kreativnost, nesebično aplaudirajući najboljima ili negodujućim zvižducima ispraćajući ono sto im se ne dopada.

Upravo je to suština Noći Reklamoždera. Taj glas Publike. Ta fantastična atmosfera kada zajedno sa 4000 ljudi gledate reklame i oduševljavate se njima, kada zajedno putujete, jer dolaze iz celog sveta, kada imate osećaj slobode u bioskopu, kada vam je dozvoljeno da se smejete, aplaudirate, izrazite vaše emocije.

Kada se zbližite i imate te Noći mnogo prijatelja.
Kada ste stvarno sjajna publika, otvorena, pozitivna, kosmopolitskog duha i ponašanja.
Kada ste svesni da ste najbolja reklama Beograda.
Upravo su to sve razlozi, koji su nas organizatore naveli da ova 12. beogradska Noć bude u znaku PRIJATELJSTVA.

Najuzvišenijeg druženja, nesebičnog deljenja i bezrezervne podrške. Stavićemo ove godine, ne sebe, u centar pažnje, već svog prijatelja.

Prijatelj na 1.mestu.

Njoj ili njemu ćemo još jednom reći koliko nam znači, ali onako reklamožderski, kroz zabavu.
U toj veseloj i šarenoj atmosferi, mešavini bioskopa, karnevala i ludog clubbinga, komuniciraćemo najpozitivnije moguće kroz igru koju će specijalno za vas osmisliti naši tradicionalni i novi pokrovitelji, na čelu sa mt:s-om, koji je tu da imate prijatelja s kojim ste totalno umreženi, kojem možete reći sve, koji će vas pozvati na igru i super provod, koji je toliko komunikativan da se pored njega slobodno opustite, taj mt:s... čeka na ponovno druženje do zore.

Moguće da ćete biti i na naslovnoj strani Blica.
Sastanak sa srećom, se podrazumeva.


Kratki osvrt na light motive godina koje su iza nas:

2006. proslavili smo 150. godina od rođenja Nikole Tesle i ‘sjaja u glavi’, nagradu BREND SRBIJA dodelili Nacionalnom ansamblu „KOLO”

2007. bila je to jedinstvena noć, u znaku tenisa i nezaboravnih ovacija Novaku Đokoviću prilikom uručenja nagrade "Brand Serbia" za najbolju promociju naše zemlje u svetu, koju mu je uručila kompanija mt:s, prijatelj manifestacije.
Pamtimo i aplauze kojima je dočekana naša teniska zvezda Jelena Janković, koja je te godine dobila veliko priznanje "Ambasador Reklamoždera", nagrada koja se dodeljuje osobi, ili kolektivu koji su svojim humanitarnim radom bili primer društvu, posebno mladima.

2008. stajali smo svi na nogama u dvorani Sava Centra, čestitajući još jednom uspehu i tituli "Brend Srbija" Miloradu Čaviću.

2009. tu laskavu nagradu uručili smo našoj svetskoj šampionki u plivanju Nađi Higl.

2010. smo iskoristili malo zatišje u sportu i dodelili nagradu BREND SRBIJA, našem proslavljenom virtouzu na violini- Stefanu Milenkoviću, kojeg je publika u Areni pozdravila ogromnim aplauzom.

2011. ???

OVA LASKAVA NAGRADA ČEKA, OPET, NEKOG KOJI NAS SVOJIM TALENTOM I USPEHOM NAJLEPŠE REKLAMIRA U SVETU... Ko je ta LIČNOST videćete 24. DECEMBRA na mt:s NOĆI REKLAMOŽDERA.

Nagrada, koja će te večeri po prvi put biti uručena, zove se MEGA BREND- apsolutno najveća reklama Srbije.

TOP 30 NAJ REKLAMA 2011.
Proslavićemo sazrevanje naše kreativnosti i produkcije, proglašavajući i ove godine NAJ DOMAĆU REKLAMU, po ukusu publike.

Dosadašnji pobednici:
2005. "To Kume"
2006. "Da ne čuje zlo"
2007. "Pije lekove"

2008. "U vezi sa Vama", bile su pobedničke reklame koje i danas pamtimo
2009.  smo proglasili i reklamu decenije „U vezi sa Vama” kompanije Telekom
2010. ”Pače ide u grad”
2011... koja domaća reklama, sa liste „TOP 30 NAJ REKLAMA 2011” će pobediti, zavisi samo od Vašeg ukusa i Vaših glasova.

Zato dragi Reklamožderi glasajte na www.nadlanu.com, www.blic.rs/najreklama-2011www.nocreklamozdera.com. Glasanje je počelo 25.11.2011. Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 24. decembra u Sava Centru!


LISTA TOP 30 za NAJ REKLAMU 2011. godine

1. TELEKOM SRBIJA- Roditelji
2. KNJAZ MILOŠ - 200 godina u genima
3. LUTRIJA- Sastanak sa srećom ( Nikola Đuričko)
4. PIRAEUS BANK- Štednja za sve ukuse
5. MTS- Tražimo nove prijatelje (Novak Đoković)
6. HOLCIM - Holcim (Ivan Ivanović)
7. SBB - Anđeo, đavo i golupčići
8. BANCA INTESA- Mesto koje volim
9. NECTAR - Nije svejedno (Audicija)
10. TELENOR - Uvek biraš stvari koje ti savršeno odgovaraju
11. DELTA GENERALI- Vaš mir nema cenu
12. RAIFFEISEN BANK - Dadilja
13. LAV PIVO - Prijateljstvo
14. HEBA VODA-  Jaka voda, jaki ljudi
15. VIP - 1000 ljudi
16. MERIX - Hilfe Hilfe (Seka Sablić)
17. IMLEK - Feta, ozbiljno dobar sir (Inspektor Blaža)
18. JELEN PIVO -  Jelen kamp–Roštilj 
19. LUTRIJA -  Greb greb
20. DON KAFA -  Pomiriši   
21. NIKŠIĆKO PIVO – Plaža
22. KOMERCIJALNA BANKA - Laku noć
23. UNIQA - Izazov (Sale Đorđević)
24. NESTLE - Hit Sladoled (Rambo Amadeus)
25. GRAND KAFA - Poplava
26. PATELINA - Nagradna igra
27. NESCAFÉ - Prati ritam tvog dana
28. DIETEA - Stvarno deluje
29. GUARANA - Tehnologija, ljubav, muzika…
30. NEXT JOY - Oseti pulpu (Marinko Madžgalj)

Bićemo, kao i uvek u znaku Beograda, promocije Grada.
Beograd grad otvorenog srca.
Kosmopolitski Beograd.
Beograd, nezaobilazna turistička destinacija Evrope.
Br.1 za noćni život.
Beograd grad velikih ljudi.
Beograd grad malih-velikih ljudi.
Beograd, grad kandidat za kulturnu prestonicu Evrope 2020.
Beograd 2020!!!!
Ovo zavisi mnogo od nas samih.
Svi smo mi reklama Beogradu. Svi učestvujemo. Svi stvaramo.

24.decembar SAVA CENTAR, od 20h će biti mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu pozdraviti sve učesnike šestočasovnog programa, sve goste koji će te večeri doći da zajedno sa vama učinimo još jednu Noć za pamćenje. Noć koja će trajati do jutra.

SPECIJAL:
Svake godine SuperStar worldwide, organizator Noći Reklamoždera, brine i o podršci važnim društvenim i socijalnim tema i kampanjama, namenjenim građanima Srbije, posebno mlađoj populaciji.

Ovo je ujedno i kreativno polje za mnoge stvaraoce koji se bave reklamom. Upravo zato imamo i isticanje NAJ NON-PROFIT KAMPANJE za koju glasaju urednici i predstavnici najznačajnijih srpskih medija.



mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA- 6 sati najreklama iz celog sveta, uz specijal- retrospektiva 1981-2011.

24. decembar Sava Centar, početak 20h

Cena ulaznice: 800 din

Prodaja karata od ponedeljka 28.11.2011 na blagajni Sava Centra,  Bilet Centar i TC Ušće

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..