Ba-BaKatapult XII
Petak,subota,nedelja- 20,21,22. januar 2012.
Delta City



Pero Art Centar u novoj 2012. nastavlja uspešnu saradnju sa omiljenim beogradskim tržnim centrom. Januarski, trodnevni modni festival “Katapult” biće održan od 20-22. januara u glavnom holu Delta City-ja.

Za sve kojima je novogodišnja odluka “sa stilom, upečatljivo, inspirativno”, Katapult XII biće idealno mesto za pronalaženje svih modnih dodataka kojima će razbiti zimsko sivilo ili drugima priuštiti najmaštovitije poklone.

Pero Art Centar raspisuje konkurs za januarski trodnevni modni bazar, koji će biti održan od 20-22. januara od 10-22h u glavnom holu Delta City-ja.
Konkurs traje do 8. januara 2012.


Svi zainteresovani za učešće mogu aplicirati sa radovima: nakit, rajfovi, garderoba, lampe, naočare, keramika, tašne i ostali kreativni predmeti.

Potrebno je poslati 5-8 fotografija radova i kontakt telefon na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

*Prosečna posećenost vikendom u Delta City-ju je oko 50.000 ljudi.

Koncept izlaganja u Delta City-ju:

- Zbog ograničenog izlagačkog prostora glavnog hola Delta City-ja, odabrani učesnici imaće tipske stolove dimenzija 80x90.
- Izlagači koji izlažu na štenderima imaće poseban raspored. Štenderi su obezbeđeni.
- Organizator Katapulta zadržava pravo rasporeda izlagača po danima.

Modni bazar Katapult je osmislila Galerija Pero kao prodajnu izložbu koji treba da predstavi raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti.
Ciljne grupe Katapult projekta jesu sve generacije zainteresovane za stvaralaštvo neafirmisanih umetnika koji će ponuditi svoje proizvode po pristupačnim cenama. Šira publika će imati mogućnost uvida u stvaralačke tokove mlađe generacije i time otkriti jedan nov i maštovit svet.

Pratite našu FB stranicu http://www.facebook.com/katapultshop
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..