Muzej iluzija Beograd sa zadovoljstvom najavljuje Leto Iluzija – seriju uzbudljivih i interaktivnih aktivnosti koji će u periodu od 07. jula do 30. avgusta pružiti zabavu i edukaciju za sve uzraste. Ovogodišnje Leto iluzija sastoji se od: Jedinstvenog edukativnog programa “Iluzije u online i offline svetu” koji će se održavati sredom i nedeljom od 18h. Porodičnog programa “Letnje mozgaonice” koji će se održavati subotom i nedeljom od 12 do 17h. Happy Monday - svakog ponedeljka porodice očekuje popust u visini od 20% na porodične ulaznice.

Ovog leta u muzeju očekuje vas potpuno jedinstven program “Iluzije u online i offline svetu” kroz koji će posetioci imati prilike da kroz istraživanje muzejskih eksponata saznaju više o bezbednosti u digitalnom okruženju, a zatim i da se uz pomoć Agape karti dodatno povežu sa bliskim osobama izvan digitalnog sveta.  

Jedinstvenost ovog programa je to što pruža praktične savete i alate za zaštitu na internetu, dok istovremeno promoviše vrednosti kao što su bliskost i međusobno razumevanje. Pažljivo je osmišljen za roditelje, decu, i sve ostale posetioce sa ciljem da ih, sa jedne strane, edukuje o važnosti sigurnog ponašanja na internetu i da ih, sa druge strane, poveže kroz interaktivna i zabavna Agape pitanja, stvarajući tako čvršće veze u stvarnom svetu.

Posetioci će imati prilike da budu deo tradicionalnih tura muzeja povodom Teslinog rođendana - ”Putevima nauke Tesle i Ajnštajna” i Međunarodnog dana levorukih. Posebno iznenađenje ovog leta je niz večernjih događaja kreiranih za opuštanje i druženje u ambijentu muzeja.

Broj mesta na turama je ograničen, te je potrebno rezervisati svoje mesto na vreme. Za dodatne informacije o cenama i tačne datume događaja pozivamo vas da pratite novosti na društvenim mrežama i web stranici muzeja www.muzejiluzija.rs.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..