U okviru sezone jesen-zima, THE SHYGUY predstavlja prvu APRÈS SHY kolekciju, namenjenu damama koje uživaju u sportovima na snegu. Naravno, skijanje je cool, ali da li ste ikada pili vruće vino na vrhu planine u kasnim popodnevnim satima, dok sunce blista sa snega i sve što vam je potrebno je dobra muzika, kamin i prijatelji i porodica? Upravo je to bila inspiracija za ovu prvu APRÈS SHY kolekciju, modnog brenda THE SHYGUY. Mnogo je ideja za uživanje kada pomislimo na sportove na snegu, ali glavni među njima su outfiti. „Udobno, toplo i šik! Bilo da ste pasionirani skijaš, border ili snow slopes pozer, odeća je jako važan element zimskog hedonizma.

Želeli smo da tom vidu odmora damo svoj skromni doprinos u vidu kombinacija koje su praktične koliko i atraktivne“ -  kaže dizajnerka Jelena Filipović i dodaje:

„Zvezde ove kolekcije su naše nove Bluebird pantalone i Glacier komplet koga čine sako i šorts. Takođe, vrlo upečatljiv komad je topli i šik Steeze komplet u vidu košulje, koja čini savršenu jaknu za proleće, sa šalom koji se može skidati i dodavati po potrebi, kao i kratke cool suknjice za čiji dizajn kao inspiracija je poslužio šal obmotan oko struka“

Još jedan od sjajnih komada ove kolekcije je Carving dress - sexy i udobna haljina za ski dive. Suštinu ove mini kolekcije čini par osnovnih stvari za zimski outfit, koji će vam dati samopouzdanje i inspiraciju da izgledate kao najbolja verzija sebe na planini. Od pantalona, haljina, topova, kaputa, svi komadi poručuju jedno- zabavljajte se dok ste na snegu!

Prigrlite svoj stil poput neophodne opreme, jer će vam upravo ona dati podstrek da zablistate na putovanju.

Model: Elena Dizdar
Fotografija i art direkcija - Jelena Mitić
Styling i kreativna direkcija: Jelena Milovanović

Instagram: @theshyguysinsta

www.the-shyguy.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..