Još samo dva dana ostalo je do zatvaranja izložbe Panta Rei, slikarke Vere Bikicki Ivezić u galeriji N:EON (Crnogorska 10). Izložba traje do 30.oktobra, a otvorena je 26.oktobra u prisustvu velikog broja posetilaca. U prepunoj galeriji N:EON te večeri vlada je fantastična atmosfera, uzbuđenje i vidno oduševljenje gostiju slikama i crtežima autorke, od kojih je na samom otvaranju prodato osam. U Galeriji N.EON (Crnogorska 10) otvorena je samostalna umetnička izložba slikarke Vere Bikicki Ivezić. Na izložbi je izloženo preko 30 radova, ulja na platnu i crteža, od kojih je na otvaranju prodato osam. Izložba se zatvara 30.oktobra uveče.

Vera Bikicki Ivezić je član ULUS-a od 2008. godine, a specijalističke studije iz slikarstva završila je na Akademiji lepih umetnosti u klasi profesora Vladimira Veličkovića 2008. godine, na kojoj je diplomirala slikarstvo i grafički dizajn 2004.godine.

Iza sebe ima sedam samostalnih i devet grupnih izložbi, a u akciji Za lepši Beograd 2003. i 2005.godine oslikala je klupe kod Nebojšine kule.

Izložbu PANTA REI pripremala je poslednje tri godine. Tema izložbe su maslačci, lokvanji i meduze, koje kao zajednički imenitelj povezuje permanentna promena. Iz toga potiče i naziv izložbe PANTA REI (Sve teče).

Sve radove umetnice Vere Bikicki Ivezić možete pogledati na: verabikicki.rs

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..