Da li želite da savladate jednu od najstarijih slikarskih tehnika koja u sebi nosi umeća koja nisu samo likovna već i korisna u svakodnevnom životu? Poneti sa sobom rad koji retko ko može izvesti bez pravih mentora koji bi podelili svoje znanje i zanat sa vama? Radom na mozaiku se vežba duboka koncentracija, razmišljanje o formi, bojama i kompoziciji. Mora se paziti na svaki korak i pristup tehnici što zahteva i unapređuje mnogo životno potrebnih veština. Radionica mozaika je retko vredna investicija u jedno bogato iskustvo gde vas čeka kvalitetno druženje kao i kreativni izazovi. Očekujte uživanje, novo znanje i veštine.

Od slaganja kamenja unapred razmišljajući o finalnom radu. Učenju kako se pristupa kamenu, slaganju, skicama i pripremi. Učenju o istoriji i putevima ove tehnike kroz vekove. Kvalitetno druženje i upoznavanje novih kreativnih ljudi, dok savladavate jedno zahtevno umeće koje ćete ostaviti za sobom, osetiti radost nastanka nečeg što ste sami napravili, i iskusiti najveći užitak – proces stvaranja.
 
Prvi dan 17. april u 18h
Upoznavanje sa tehnikom, alatom za izradu mozaika i crtanje skica za buduci mozaik i početak izrade

Drugi dan 19. april u 18h
Izrada mozaika uz stručno vođenje.

Treći dan 20. april u 18h
Završavanje mozaika.

Svi će moći da preuzmu svoje mozaike 10 dana nakon izrade u ateljeu Lazara Živkovića gde on drži i privatnu školu mozaika.

Cena celog trodnevnog kursa je 9000 dinara. Ukoliko neko završi mozaik ranije cena se neće smanjivati.

Prijavite se putem email-a, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili instagram-a, @mosaic_school_ziks. Obavezno je da se svi prijave pre početka radionice.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..