OFELIJAU susret Sedmom Festivalu internacionalnog studentskog teatra FIST 07, pozivamo vas da učestvujete sa svojim radovima na izložbi fotografija ili na reviji kostima u okviru pratećeg programa festivala. Tema izložbe i revije odgovara ovogodišnjem konceptu aktuelizacije klasike.
Pronađite junake klasične književnosti u vašem okruženju. Pošaljite nam fotografije za koje smatrate da prikazuju Hamleta ili Ofeliju današnjice, ili neki drugi lik dramske ili prozne klasične književnosti koji zapažate u svojoj okolini. Fotografija treba da sadrži i citat iz dela čiji lik prikazuje.

Izložba će biti postavljena u holu Fakulteta dramskih umetnosti od 10.11.2011. do 13.11.2011. za vreme trajanja FIST-a tokom koga Fakultet ugosti preko 3.000 posetilaca. Na izložbu se možete prijaviti sa neograničenim brojem radova.

Ukoliko se prijavljujete za učešće na reviji, kreirajte kostime za junake klasične književnosti van njihove epohe, osmislite Romea i Juliju iz sedamdesetih ili pak iz budućnosti. Budite slobodni, maštoviti i kreativni u izboru junaka klasične dramske ili prozne književnosti kao i u izboru vremena u koje ćete ih smestiti.

Revija će se održati 11.11.2011. na Fakultetu dramskih umetnosti, a nakon nje kostimi će biti izloženi u holu Fakulteta.

Konkursi su otvoreni do 20.10.2011. i možete se prijaviti sa neograničenim brojem radova.

Prijave i sva pitanja možete poslati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

UOČITE RAZLIKE!  fist 07

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..