Oblakoder poziva sve mlade umetnike da učestvuju u kreiranju nove ograničene serije Oblakoder cegera! Oblakoder poziva mlade umetnike da učestvuju u konkursu na temu POKRET. Ovim konkursom želimo da podržimo mlade umetnike u promociji njihovog stvaralaštva. Biramo 5 radova koji će oslikati temu POKRET i koje ćemo štampati na novim Oblakoder cegerima u ograničenoj seriji od po 10 cegera po autoru. Kako će Oblakoder oktobar mesec posvetiti inicijativama mladih u kulturi, podstičemo mlade da o ovoj temi razmisle postavljajući sebi sledeća pitanja:

Šta je za vas borba?
Koji su to impulsi koji pokreću ljude?
Šta za vas predstavlja pokretačka energija?

Cegeri će biti štampani u dve varijante: bela štampa na crnom cegeru i crna štampa na belom cegeru. Zbog tipa štampe na konkursu će biti prihvaćeni samo crteži u crnoj boji.

Kako bismo podržali autorski rad umetnika, svaki autor dobiće 20% od prodaje cegera sa njihovim dizajnom. Na svakom cegeru biće potpisan i njegov autor.

Umetnici mogu poslati svoje radove najkasnije do 16. oktobra do 23:59h na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..