Interaktivne radionice Radosti Evrope deo programa "Dok čekamo goste" 16.jun 2019, od 16.00 do 19.00h. Festival Dev9t, Stara Ciglana - Za decu do 12 godina, radionice su besplatne. Prijava sve dece je obavezna na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivamo vas da nam se pridružite na festivalu Dev9t na interaktivnim radionicama u nedelju 16. maja od 16.00 do 19.00, i da se tako zajedno pripremimo za doček gostiju jubilarne 50. Radosti Evrope. Radionicu vode Katarina Bulajić Pavlović, likovni pedagog i Dragana Stanisavljević, baletski pedagog iz Dečjeg kulturnog centra Beograd. Radionice su besplatne za decu do 12 godina, a prijava neophodna putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Alhemija druženja i dečjeg stvaralaštva na Međunarodnom susretu dece Evrope – RADOST EVROPE traje već pola veka! Svake godine prve nedelje oktobra dočekujemo goste iz inostranstva i tada Beograd postaje dečja prestonica Evrope.

Likovne i društvene igre, eksponati i animacije sa ovog programa predstavićemo deci na festivalu DEV9T!

Pripremni program „Dok čekamo goste“ namenjen je učenicima osnovnih škola sa idejom da se deca domaćini i drugi zainteresovani kroz interaktivnu igru upoznaju sa predstojećom manifestacijom, pripreme za doček gostiju i saznaju više o aktuelnoj temi susreta. Osnovci su u prilici da se upoznaju sa različitim pojmovima iz oblasti nauke i umetnosti.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i zajedno sa nama patentirate preciznu formulu osmeha, dečje igre i radosti.
⠀⠀
TRAJANJE: 3h
KAPACITET: 20 učesnika
VREME: 16.6. od 16 do 19h
PRIJAVE: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijavljivanje je obavezno za svu decu, a za decu do 12 godina učešće je besplatno.
Sve informacije o načinu prijavljivanja na linku >>


 








<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..