8. Beogradski festival cveća, organizuje dvodnevnu scenu za urbana istraživanja, cvetna aranžiranja i razna kreativna uživanja, predstojećeg vikenda u Dorćol Platzu. Beogradski festival cveća, nastao na inicijativu profesionalaca i entuzijasta u oblastima koje utiču na stvaranje savremenog urbanog pejzaža najavljuje svoje 8. izdanje u prostoru art komune Dorćol Platz, 14 i 15. oktobra sa radnim vremenom od 11-19h.

Koncipiran kao otvorena multimedijalna, interaktivna platforma za razvoj prakse, ideja i trendova koji približavaju urbanu ekologiju, umetnost, održivi dizajn, primenjenu arhitekturu, hortikulturu, baštovanstvo i slične, lepe i korisne teme, osnovna ideja Festivala je da obogati svakodnevicu kreativanim i pametnim sadržajima našeg privatnog ili javnog prostora.

Ovogodišnji Festival posvetiće prvi tematski dan prestavljanju regionalne web platforme Naš Grad Naša Scena za učešće građana u osmišljavanju urbanih intervencija, dok nedelja obećava procvetavanje u veštim rukama majstora i umetnika cvetnog aranžiranja i dizajna.

U dvodnevnoj izložbeno-prodajnoj postavci lokalni rasadnici i ateljei ponudiće veliki izbor vrtnih, sobnih biljaka i pratećeg aksesoara.
 
Dečiji programi, eko i art radionice i ove godine su besplatni i otvoreni za najmlađe
 
Posetite 8.BFC na Dorćol Platzu i na www.bfc.rs.
 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..