Pozivamo vas na najzanimljiviji besplatni beogradski događaj koji se tradicionalno jednom mesečno održava u strogom centru grada, tačnije u CUK Imagu (Dečanska 14)! Sa početkom u 17h, 03. februara okupiće se ekipa već dobro poznatih malih nezavisnih izdavača, crtača, i raznih drugih umetnika i izlagača koji će svoje unikatne radove predstaviti vama po šarmantnim sajamskim cenama!

Ne propustite Fijuk sajam jer je to jedno od retkih mesta gde možete razgovarati sa stvaraocima oko njihovog rada, dobiti preporuke iz „prve ruke” od samih izdavača i tako odabrati savršenu stvar za sebe.

Na februarskom Fijuk sajmu, pored raznolikih štandova uživaćete u 8-bitnim melodijama DJ Branda, čiji je muzički bekgraund u velikoj meri osnovan na starim igricama, a koji je i dizajner istih. Možete očekivati ritam i zvukove koji teraju telo da se giba, fuziju najrazličitijih žanrova, autorske stvari, poznate hitove, ali i kombinaciju istih! Muziku prepunu semplova iz starih kompjuterskih igrica, filmova, te narodne i zabavne muzike, a sve začinjeno osmobitnim chiptune i retro zvukom „veselih devedesetih”. Za klabere techno, za djuskače dance, za sentimentalne nešto lagano, što bi se reklo – za nekoga sve, za svakog po nešto. Uživaćete u ekspozivnim i brzim džangl-ritmovima i jednoj neponovljivoj kripto-rejv zabavi! Možda na kraju odlučite da vam je ovo klabing za petak!

Dođite da se družimo i igramo! 3.2.2017, početak u 17h, CUK Imago, ulaz BESPLATAN iz Dečanske 14.

DJ Brando: https://soundcloud.com/d_j_brando
Ivent na Fb: https://www.facebook.com/events/1875845809312740/

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..