Otvaranje I i II dela izložbe " Moj Univerzum" - Otvaranje I dela izložbe je u četvrtak 10. Novembra 2016. Godine u 19h. Otvaranje II dela izložbe će biti 17. Novembra 2016. Godine u 19h. Oba dela izložbe trajaće po nedelju dana. "Moj univerzum" je autorski projekat Ane Marinović, diplomiranog grafičara, koji će se realizovati u okviru udruženja Kreativna fabrika. Na ovoj izložbi će se predstaviti 40 umetnika kako iz Srbije, tako I iz regiona, a svoj rad predstaviće nam i jedna umetnica iz Kazahstana. Svako od nas u sebi krije svoj mali, lični Univerzum.

Ovih 40 umetnikaće kroz svoje radove pokazati šta je to po njima Univerzum, kako ga oni vide i doživljavaju.

Izložba će se odigrati u II dela. Otvaranje oba dela izložbe biće u Noćnoj galeriji Petak, koja se nalazi u Lominjo ulici br. 14 u Beogradu. Galerija je otvorena za posetioce svakog dana od 10h do 22h.

Otvaranje I dela izložbe je u četvrtak 10. Novembra 2016. Godine u 19h.

Otvaranje II dela izložbe će biti 17. Novembra 2016. Godine u 19h.

Oba dela izložbe trajaće po nedelju dana.

Ulaz je Slobodan. Dobro došli!

‚‚Samo sam bio jedan običan, mali i usamljeni putnik na planeti Zemlji obasjan sunčevom svetlošću i privučen gravitacionom silom. Razmišljao sam o astronomiji, Velikom Prasku, širenju Univerzuma, gravitaciji i inerciji. Poželeo sam da postanem neobičan i da prestenem biti usamljen." ( Stefan Papić, Moj Univerzum ).

 


 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..