Poznata kreatorka Suzana Peric posle uspesnog proleća kada je imala četiri samostalne modne revije, jesen započeti prestavljanjem nove kolekcije pod nazivom PARIŽANKA na FASHION SELECTIONU 7. novembra u 21h u Belexpocentru u ulici Španskih boraca 74. Za svoju novu kolekciju kreatorka Suzana Perić  inspiraciju je pronasla  u Francuskom šiku I PARIŽANKI.

Moda Vlada Svetom , Parizanke vladaju modom
Kako biti Parižanka gde god da si ..
Njena specijalnost je umernost kultura , ali I politika…
Nisu Sve poreklom PARIŽANKE , Ali zivotom da ….
Ljubav  je nesto cega se nikad ne odrice…

Malo hladna malo ne zainteresovana pomalo izbuljena , Ali uvek seksi I sredjena Uspešna sa snobovskim idejama Ali uvek ispred vremena…

jednostavno Parizanka je u svima nama….

Kolekcija  je u crno-beloj boji , izradjena od najkvalitetnijih matrejala, svila , plis ,cipka ….obogaćena koznim jaknama I krznom …

Svi znamo da se moda svakodnevno menja, ali postoje neke stvari  odevne kombinacije koje su uvek moderni I zene ih se nikada ne odricu ..Klasici uvek ostaju klasici to znaju Parizanke ,ali to znjaju I beogradjanke ..

Suzana Peric poznata je sirom regiona , deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova  širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Berlinskom Fashion Week-u i predstavi svoje kolekcije.

Samim pojavljivanjem u Berlinu Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoju moć, uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa ne strpljenjem  ocekuje, jer uvek nudi nesto novo… kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

Ostale informacije o Suzane Peric I naci ce te  na sajtu www.suzanaperic.rs

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..