U subotu 29.10. od 17h u TC Delta City ispratite atraktivnu promociju najnovijih kolekcija poznatih brendova Sportina & Esprit. Uz DJ-a, manekene i profesionalne igrače događaj će obeležiti i VIP ličnosti iznenađenja , među kojima je saksofonista Nikola Demonja.

Esprit -  Modni brend Esprit započinje modnu jesen 2016 sloganom #ImPerfect. U novoj kolekciji nalazimo dobro krojen džins, jakne kvalitetnih materijala, džempere kojima ne možete da odolite i krznene jakne koje će vas grejati. Ženska kolekcija Esprit jesen-zima 2016. je raznovrsna u materijalima, kao i u dizajnu. Celokupan izgled je obogaćen kombinacijom pletiva, vune i džinsa. Novu kolekciju karakterišu geometrijski printovi, ali i prirodni dezeni: rajske ptice i cveća u zemljanim i jesenskim bojama. Naglasak je na mekoći, udobnosti i asimetriji koja izražava kreativnost i individualnost brenda. Esprit vam omogućava da pratite modne trendove, ali u skladu sa ličnim stilom i prepoznatljivom diskretnom elegancijom

www.esprit.com

Sportina - Multibrend koncept store Sportina se razvija kao tip dinamičnog prodajnog mesta sa raznovrsnom ponudom atraktivne i urbane odeće. U kolekciji za sezonu jesen/zima 2016 vas očekuju zavodljivi francuski šarm novih Morgan modela i ženstvena Fracomina. Odvažni Marx želi da preuzme modni svet svojim jedinstvenim stilom i porukom #nofilter! Marx muškarac i žena imaju modnu kombinaciju za svaku priliku, od večernjih koktel zabava uz elegantnu haljinu do sportskih aktivnosti uz kvalitetne trenerke. Komadi iz novih Marx kolekcija se lako kombinUJU i savršeno se dopunjuju sa predstavnicima urbane street mode u Sportina radnjama: Tom Tailor, Vero Moda, Jack & Jones i Only. Od ove jeseni u ponudi se nalazi i planetarno popularni Superdry.

www.sportina.rs

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..