I ovoga puta okupićemo se sa novim i starim izdanjima knjiga, stripova, printova, umetničkih originala, časopisa i grafika, sa nakitom, modom, i naravno – hranom. Dok razmenjujete mišljenja, iskustva, otkrivate novitete i degustirate sjajnu ponudu koju naši izdavači i stvaraoci već drugu godinu za redom sa vama dele, slušaćete odabranu plejlistu DJ Surabaje Džonija (Anarhija / Blok 45 & Bubašvaba pres) 28.10.2016. u 17h, CUK-Imago.

Prošetaćete hodnicima novootvorene Fijuk galerije izloga iza glavnog prostora, koju će krasiti izložba „Prljava štampa”sačinjena od stripova, knjiga, grafika, starih fanzina, novih fanzina, biltena, plakata… A u glavnom delu, po dobrom starom običaju možete dobiti iskrene preporuke od samih izdavača, pozabaviti puzzlerajem, šivenjem i popravkom odeće, gustiranjem slatkiša i slaniša, obući se originalno, zakititi se ekstraordinarno, ili dobiti svoj „loš portret”. Za kraj ili za početak, posetite izvanrednu izložbu „Roboti”Miloša Petrovića, člana „Bitlsta” gore u Uličnoj galeriji.

Spektakl večeri prirediće nam bend koji je jedini takav na svetu – „Bitlsti”. Oni su majstori inprovizacije, gospodari spontanosti i najiskreni muzički sastav danas u Beogradu. Bata Spasov, Dušan Vučinić i i Miloš Petrović praše samo za vas, za zaljubljene hevi metal, japanski instrumental, Bitlsti sviraju sve, kao da su svi bendovi napravili novi bend.

Dođite da vidite šta se dešava ispod površine, dođite da vidite to što nije moguće a postoji, tu pred vama i dalje sa najnižim cenama.

Mesto i vreme: 28.10.2016. u 17h, CUK-Imago, ulaz besplatan iz Dečanske 14 i iz Ulične galerije

Ivent na Fb: link>>

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..