Zar nije istina da gde god krenemo, uvek tražimo onaj predivan osećaj koji nam pruža dom? Portugalski modni brend Parfois predstavlja novi koncept kampanje jesen-zima 2016/17. Sa njom želi da prenese osećaj doma – »feeling at home« i pokazati kako je moguće osećati se kao kod kuće u nepoznatom mestu. Zvezda kampanje je poljski model Maria Loks. Nije poznato odakle dolazi i gde ide, poznato je samo da doživljava preobražaj u zgradi Walden 7, u Barceloni, koju je dizajnirao slavni postmoderni arhitekta Ricardo Bofill.

Objektivom argentinskog fotografa Rodriga Carmuega uhvaćene su boje i linije zgrade, sve se veže za jedan od najuticajnijih trendova sezone, a to su 70-te sa svojim zapanjujućim zimskim nijansama od maslinasto zelene do žute i mešavine materijala kao što su baršun, biseri i čipka. Uključivanjem uzoraka iz 70-ih godina, harmonija nas vodi do luksuzne viktorijanske, boho ili sasvim zimske priče.

Formula za ovu sezonu ostaje ista: pravila ne postoje i kombinacije su neograničene. To naglašava avanturističku, znatiželjnu prirodu Parfois žene koja neguje čist, izrazito minimalistički izgled uz dizajnerske torbice ili nakit ili je naklonjena romantičnom, boho izgledu i mešavini sjaja, šljokica, veza i baršuna.

Parfois se u svom razvoju na početku nove sezone fokusira na korak napred. Nudi veći izbor odeće. Tople jakne, dugi šalovi, krznene kragne pravi su zimski komadi. Dolazi i potpuno nova kolekcija modnih dodataka koja uključuje posrebreni ili pozlaćeni personalizovani nakit ili čisto zlato i srebro, što je čini bogatijom i posebnom.

U zimi 2016/17. Parfois izaziva svaku ženu da se dodatno opusti i potraži svoj način otkrivanja. Obraća se s ključnim pitanjem: Šta čini da se osećaš kao kod kuće? - »What makes you feel at home?«
 
Kolekciju jesen-zima 2016/17. možete pronaći u Parfois radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao i u radnjama Sportina širom Srbije.




<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..