ZAVOD Multi concept baru toku Mikser Fest 2016 ponosom predstavlja umetnika Mašu Avramović sa izlozbom "SMALL LARGE EXTRA LARGE", od 08.06 do 28.06. 2016.god u Kraljevića Marka 1, Savamala. SMALL LARGE EXTRA LARGE - Svet koji se pojavljuje pred nama u karakterima i crtežima Maše Avramović odraz je njenog unutrašnjeg stanja.

Likovi na crtežima kao da postoje van sveta u kojem smo. Kao da čekaju da budu pozvani u priču, u život, u prostor i vreme Oni su Bića Svetlosti koja imaju nama prepoznatljiv oblik.
Oni su esencija iznedrena iz centra samog Izvora i oličenje su dobra i visoke frekvencije. Ova bića titraju i čekaju da budu ubačena u životni tok, strip, film, priču ,muziku, a opet su sve to zajedno i jedno. Svetlost i dobro.

Maša Avramović je rođena 1994. godine Beogradu. Završila je srednju Školu za dizajn i trenutno studira animaciju na Fakultetu primenjenih umetnosti. Najviše se bavi ilustracijom karaktera i ljudi oko sebe. Učestvovala je na više grupnih izložbi i radionica, i radila dizajn karaktera za kratki internacionalni animirani film. U slobodno vreme gleda filmove, vozi bicikl i crta. Ovo je njena prva samostalna izložba.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..