U prelepom ambijentu Mikser hausa, tinejdž bend Lift predstavio je spot za drugi singl ,,Kada osetiš". Šesnaestogodišnji frontmen Lifta Aleksa Vučković trenutno je jedan od finalista Pinkovih zvezdica, a na ideju da osnuje bend došao je sa bubnjarom Lukom Lisjakom. Njihovi muzički uzori su bendovi poput Green day-a i Muse-a. Brojne poznate ličnosti sa domaće  pop rok scene prisustvovali su promociji spota i podržali mlade i pre svega izuzetno talentovane muzičare.

Ksenija Mijatović došla je u društvu prijatelja, dok se Đorđe David pojavio sam i čestitao još uvek maloletnim kolegama. Poznati rok novinar Peca Popović članovima benda Lift poželeo je dugovečnu karijeru uz nesebične savete i čestitke. Deo grupe Riblja Čorba koji su bili u Mikseru pokazali su iskreno divljenje prema ovim mladim momcima. Nakon žive svirke i premijernog prikazivanja spota žurka se nastavila do duboko u noć.

Za stihove na početku i kraju spota Kada osetiš zaslužan je proslavljeni glumac Nikola Kojo koji je bio sprečen da prisustvuje zabavi u Mikseru ali je poželeo sreću klincima i najavio moguću saradnju sa Liftom.

Link za spot ovde

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..