Zoe Kida, pevačica Zemlje Gruva i dizajnerka Tijana Cvetković skupile su petlju i zajedničkim snagama otvorile jedinstveni atelje na Dorćolu. “Atelje Petlja” zamišljen je kao concept store koji kupcima nudi dizajniranu garderobu, brendiran second-hand, kvalitetan nakit, dekorativne umetničke predmete i manje komade nameštaja. Istovremeno, „Petlja“ je i radionica u kojoj se stvaraju i prepravljaju komadi nameštaja i garderoba.


„Skupile smo petlju i za mesec dana napornog rada i mnogo zabave, uz pomoć prijatelja i poznanika stvorile savršeno mesto za rad, druženje i kreativno stvaranje. Obraćamo se ženama koje modu doživljavaju kao igru i kao izazov i koje se usuđuju da ponesu neobične odevne kombinacije. Ispostavilo se da privlačimo žene koje imaju petlju!“ poručila je Zoe Kida.


Jedinstvene i unikatne haljine neobičnih krojeva, kreira Tijana Cvetković. Njen zaštitni znak, ono po čemu je prepoznatljiva, je ručno oslikavanje svakog modela, kao i nesvakidašnje kombinovanje različitih materijala. Muškarci za sada mogu da pazare neobične majice sa printovima brenda „Žena dete“ iza koga stoji Zoe Kida, kao i majice brenda „Petlja“.


Kao integralni deo ove avanture zvane “Petlja”, možemo da najavimo i mešavinu dokumentarca i rijalitija o nastajanju naše radnje, koji smo snimale od prvog dana. Autentični, krajnje spontani sirovi materijal, predstavljaćemo u kraćim epizodama na našem “Atelje Petlja” You tube kanalu. Nadamo se da će vam biti zabavno da gledate proces razvijanja naše ideje do realizacije, koliko i  nama dok smo snimale pretvaranje našeg sna u realnost.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..