Subota, 14. februar, 11.00 h / Mikser House - Balkanska dizajn mreža poziva sve dizajnere do 35 godina koji se pripremaju za učešće na konkursu “Young Balkan Designers 2015” da se prijave za učešće u mentorisanoj radionici “Idea workshop- Belgrade” koja će se održati 14. februara u Mikser House-u sapočetkom u 11h, uz prisustvo relevantnih stručnjaka iz oblasti dizajna, čiji će biti zadatak da dizajnerima pomognu u razvi-janju konkursnih rešenja.

 

Radionica će se simultano odvijati u 4 grupe, po rota-cionom principu. Mentorski tim će se smenjivati po grupama.

 

Mentorski tim:

 

Jelena Matić, Profesorka na Šumarskom fakultetu, Beogradski Univerzitet
ReljaBobić, Programski menadžer, Nova iskra
Milan Stefanović, dizajner, Antipod studio
Filip Despot, dizajner, Grupa (Hrvatska)

 

Broj mesta za učešće u radionici je ograničen. Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem ličnih podataka Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
do četvrtka 12. februara u 17h sa naznakom: “Idea workshop - Belgrade”. Lista učesnika radionice biće objavena na facebook stranici Balkan Design Net-work istog dana.

 

Balkanska dizajn mreža raspisala je peti po redu konurs “Young Balkan Design-ers 2015” pod sloganom “Common Grounds” koji je otvoren do 28. februara 2015. godine, i namenjen je mladim dizajnerima do 35 godina iz zemalja jugo-istočne Evrope. Radovi odabrani na konkursu biće deo dvogodišnjeg programa Young Balkan Designers koji podrazumeva regionalno dizajn takmičenje, međunarodnu putujuću izložbu i program mobilnosti i edukacije za mlade dizajnere. Takođe, autori tri najbolja projekta će pohađati rezidencijalne mentorske radionice koje će biti organizovane u saradnji savodećim regionalnim dizajnerima i proizođačima.

 

Organizatorprojekta: Balkanska dizajn mreža (balkandesignnetwork.com), inovativna platform osnovana od strane Hrvatskog Dizajnerskog Društva iz Zagreba, Public Rooma iz Skoplja i Mikser organizacije iz Beograda, sa ciljem pružanja strateške podške razvoju i promociji balkanskog dizajna, kako u regi-ji, tako i na evropskoj i međunarodnoj sceni.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..