U sredu, 21.01.2015, u 18h, na otvaranje samostalne izložbe Milice Mile Ristić. Milica Mila Ristić, studentkinja je treće godine studija Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu, na odseku za slikarstvo, u klasi prof. Milete Prodanovića. U četvrtak, 22.01.2015, u 18h, na prezentaciju novog edukativnog programa,radionicu - studij sviranja klavira Ksenije Djačenko, ruske pijanistkinje i muzičkog pedagoga.

 

U Kući kralja Petra, Mila izlaže kao dobitnica Prve nagrade na SVURF-u 2013,festivalu stvaralaštva mladih koji tradicionalno organizuje GO Savski venac. Na prvoj samostalnoj izložbi Mila Ristić će predstaviti crteže i kolaže. Izložba će biti za posetioce otvorena do 28. januara 2015, svakog dana od 12 do 18 časova. Ulaz slobodan.


U četvrtak, 22.01.2015, u 18h, na prezentaciju novog edukativnog programa,radionicu - studij sviranja klavira Ksenije Djačenko, ruske pijanistkinje i muzičkog pedagoga. Program je namenjen različitim uzrastima, deci od 4. do 14. godine, kao i srednjoškolcima i studentima. Ulaz slobodan.

 

Ksenija Djačenko diplomirala je sa najvišom ocenom na Konzervatorijumu "L. B. Sobinov", u Saratovu (Rusija), čime je stekla zvanje izvođač - solista,profesor klavira, koncertmajstor i izvođač kamerne muzike. Postdiplomske studije završila je na istom Konzervatorijumu, u klasi prof. Aleksandra Rikela. Nastupala je u koncertnim dvoranama u Rusiji, Nemačkoj, Španiji i Austriji. Dobitnik je mnogih značajnih međunarodnih nagrada takmičenjima, kao i nagrada na nacionalnim muzičkim takmičenjima u Rusiji. Pedagoško iskustvo stekla je kao predavač na majstorskim kursevima u Nemačkoj i Španiji, i kao nastavnik klavira deci različitih uzrasta u Rusiji i Beogradu.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..