Fotomaraton organizuje radionicu na temu "FOTOGRAFISANJE VENČANJA NA KREATIVAN I MODERAN NAČIN " koja će se održati 21. i 22. juna 2014. godine u Novom Sadu. Ako si ambiciozan, kreativan, znaš šta želiš i smatraš da je fotografija sjajna stvar, onda je ovo prava radionica za tebe!

 

Naučite sve ono što Vam nedostaje. Saznajte u čemu je razlika između dobrih i odličnih fotografa venčanja! NAPRAVITE PROFIT, naučite od najboljih, business tips and trick !!!

 

Radionica će se sastojati iz dva dela - teorijskog i praktičnog, a vodiće je jedan od renomiranih fotografa venčanja i specijalnih događaja Nemanja Atanacković.


Radionici će prisustvovati profesionalni foto modeli, a za prateću opremu pobrinuo se naš organizacioni tim.

 

Nemanja Atanacković, fotograf sa ogromnim profesionalnim iskustvom, pravi bajkovite fotografije proslava i venčanja. Već dugi niz godina on je jedan odvodećih fotografa iz ove oblasti fotografije. Njegove sjajne radove možete pogledati na facebook strani

 

Ukoliko se i vi bavite ili biste želeli da se bavite ovim specifičnim žanrom fotografije, ne propustite ovu radionicu. U okviru radionice, osim dobrih trikova i saveta kako da izvučete najbolje iz mladenačkog seta, naučićete i kako da vodite sopstveni biznis.

 

Prijave traju do 10. juna, a vaše mesto možete rezervisati na sajtu fotomaratona. Uslov za održavanje radionice je da se prijavi određeni broj kandidata. Radionica će se održati 21. i 22. juna u klubu"Tribina mladih", Katolička porta 5., Novi Sad.

Požurite sa prijavama!

 

www.fotomaraton.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..