Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo u ponedeljak, 9. juna od 20h u UK Parobrod na otvaranje izložbe “Škrabac“, Ane Babić. Škrabac je nastao potpuno spontano. Počeo je da žvrlja  slučajno, da bi se kasnije potpuno zarazio, pa je pored papira rešio da žvrlja i po jastucima, majicama i raznim drugim sitnicama. Škrabac škraba uvek i  svuda, sluša priče, u svemu nalazi inspiraciju.


U njegovom dnevniku se mogu naći razne mudrosti, gluposti, poslovice, izreke, anegdote, smešni i tužni događaji, za svakog po nešto. Uvek je tu, spreman da sasluša svačiju priču i da od nje napravi malo umetničko delo. Njegov moto je: Keep on buzzin’!

 

Iza brenda Škrabac stoji dizajnerka Ana Babić. Ana je diplomirala na VSLPUSS, odsek dizajn enterijera. Nameštaj i enterijer su njena prva ljubav, dok je ilustracija bilo nešto što se uvek provlačilo, a sada došlo u prvi plan. Bila je učesnik mnogih izložbi kako u zemlji tako i u inostranstvu. Radovi su joj objavljivani u nekoliko dizajnerskih knjiga i magazina.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..